Pick-Up
Information
Reservation
datepicker
Return
Information
Reservation
datepicker
Other
Information
Reservation

One Rent a Car

Tirana, @ Albania
The Smartest, Easiest way to Rent a Car!

Get Started

Skoda Fabia
From
€17
day
Volkswagen Up
From
€20
day
Skoda Rapid
From
€22
day
Volkswagen Polo
From
€22
day
Skoda Yeti
From
€25
day
Citroen C3
From
€25
day
Skoda Octavia
From
€30
day
Jeep Grand Cherokee

Rreth nesh

Ne jemi nje kompani e re me vendndodhje ne Tirane. Prane nesh do te gjeni makina te 2016-2017 te reja, te sapoblera me qera ditore duke filluar nga 25 eur.

Portabel

Portabel

Makina te reja

Makina te reja

PROFESIONAL

PROFESIONAL

DISPONUESHEM

DISPONUESHEM

Distanca midis Tiranës dhe Sarandës është 162 kilometra

Distanca midis Tiranës dhe THETHIT është 167 kilometra

Distanca midis Tiranës dhe Beratit është 70 kilometra

Distanca midis Tiranës dhe Vlorës është 100 kilometra